Auto voor pastor John Cardoso uit Cuba

Short Brief

Een auto kopen op Cuba is een hele onderneming en erg duur. De auto op de foto is een volvo 940 GLE. Dit zou een goede auto zijn voor voorganger John Cardoso die hiermee veel eenvoudiger zijn ongeveer 80 kerkjes en voorgangers kan bezoeken en daarnaast ook ons project ‘El Shaddai’ beheert.

€ 
raised
of €  60.000,00
49%

Pledged

€  29.550,00

Backers

14


Wij kregen een oproep van onze goede vriend, John Cardoso of wij hem kunnen helpen met een auto. In 2017 hebben wij voor hem een volvo 940 GLE gekocht middels een lening. Hij was voorganger van 50 kerkjes die verspreid liggen in en rondom de stad Ciego de Avila in Cuba. Doordat hij nu een auto heeft is hij veel mobieler waardoor hij nu 80 kerkjes heeft. Hij is ook de beheerder van ons voedselproject in Cuba genaamd “El Shaddai”.

Een auto kopen op Cuba doe je niet zo maar. Er zijn geen showrooms waar je naar binnen kunt lopen en maar kunt uitkiezen wat je wilt. Daarnaast zijn auto’s die beschikbaar zijn ook nog eens vreselijk duur en onbetaalbaar voor de gewone Cubaan. Hulp uit het buitenland is daarom noodzakelijk. Auto’s in Cuba zijn zo duur vanwege de hoge invoer belasting. De Volvo 940 GLE hebben we kunnen kopen door een lening af te sluiten bij een broeder. Deze lening had per 1 mei 2022 afbetaald moeten zijn. Dat is ons door omstandigheden zoals corona, niet gelukt. We zitten nu op € 30.000 wat wij nog terug moeten betalen en hiervoor is elke hulp welkom..  U zult misschien denken: “Wat veel geld” en daar heeft u gelijk in maar het heeft deze lieve voorganger die zijn leven geeft voor het evangelie en al heel wat vervolging heeft meegemaakt, enorm geholpen om zijn werk als voorganger van nu dan  80 kerkjes en als manager van ons voedselproject sneller en beter uit te voeren. Zou u ons willen helpen en de bediening van pastor Cardoso willen zegenen?  Elke donatie, groot of klein is meer dan welkom! Samen kunnen we dit bedrag bij elkaar krijgen! We houden u op de hoogte. Bij voorbaat hartelijk bedankt. Warme groet en Gods zegen, Jeroen en Annia Elferink

Rewards

Select this reward

DONEER

Ik doneer

Reward Amount: €  100,00
Pledge amount:

Select this reward

DONEER

Ik doneer

Reward Amount: €  250,00
Pledge amount:

Select this reward

DONEER

Ik doneer

Reward Amount: €  500,00
Pledge amount:

Select this reward

DONEER

Ik doneer

Reward Amount: €  1.000,00
Pledge amount: