Stichting UNITED7 ITN zet zich in om het evangelie wereldwijd te verspreiden via elke vorm van media en is afhankelijk van giften en schenkingen. Daarnaast hebben wij diverse projecten om christenen in nood te helpen. U kunt ons daarbij helpen en deel worden van onze missie door partner te worden of een eenmalige donatie te geven. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd, niet alleen door ons maar ook door de mensen die we namens u met het goede nieuws bereiken. Wilt u ons steunen door een gift dan kan dat door 1 van onderstaande projecten te kiezen. U kunt ons ook structureel steunen door partner te worden. St. United7 heeft de ANBI status waarmee uw gift dus aftrekbaar is van de belasting!

AUTO VOOR CUBAANSE VOORGANGER


Wij kregen een oproep van onze goede vriend, John Cardoso of wij hem kunnen helpen met een auto. In 2017 hebben wij voor hem een volvo 940 GLE gekocht middels een lening. Hij was voorganger van 50 kerkjes die verspreid liggen in en rondom de stad Ciego de Avila in Cuba. Doordat hij nu een auto heeft is hij veel mobieler waardoor hij nu 80 kerkjes heeft. Hij is ook de beheerder van ons voedselproject in Cuba genaamd “El Shaddai”.

MAANDELIJKSE PARTNER

Een goede financiële basis is nodig om al onze activiteiten te kunnen uitvoeren. Daarom zijn maandelijkse partners meer dan welkom om ons die financiële ruimte te geven.

Jaarlijks bereiken we middels onze 24/7 tv schedule, onze live uitzendingen en via onze social media kanalen tussen de 7 miljoen en 14 miljoen mensen.

Wilt u partner worden klik dan op de button: